Aplikacja Cinkciarz.pl na Android Auto

Cinkciarz.pl opracował rozwiązanie udostępniające najświeższe komentarze walutowe kierowcom i pasażerom aut.

Android Auto

Osoby spędzające dużo czasu w samochodzie otrzymały funkcjonalne narzędzie, które pozwoli im być na bieżąco z wydarzeniami na globalnych rynkach. Za pośrednictwem platformy Android Auto kierowca i pasażer samochodu mogą łatwo uzyskać dostęp do aplikacji Cinkciarz.pl, a w niej odtwarzać wybrane przez siebie nagrania komentarzy walutowych.

Publikowane dwa razy dziennie podcasty, poświęcone omówieniu sytuacji na światowych rynkach, dostępne są zarówno z poziomu menu dotykowego, jak i za pomocą komend głosowych. Pozwala to kierowcy na bezpieczne zarządzanie interesującymi go nagraniami.

- Dynamicznie wprowadzamy w życie ideę pełnego dostępu. Nasi klienci mają do dyspozycji już kilkanaście platform, na których mogą korzystać z aplikacji walutowych Cinkciarz.pl. Teraz do grona wspieranych przez nas rozwiązań dołącza platforma Android Auto. Nowo opracowana funkcjonalność pozwoli użytkownikom w podróży trzymać rękę na pulsie zmian sytuacji na globalnych rynkach - komentuje Kamil Sahaj, dyrektor marketingu Cinkciarz.pl.

Wśród aut współpracujących z aplikacją są zarówno powszechnie spotykane na drogach modele (np. Skoda Fabia, Opel Astra czy VW Golf - roczniki od 2016), jak również bardzo luksusowe samochody, takie jak: Mercedes CLA, Audi A7 czy Cadillac Escalade. Android Auto jest kompatybilny z wieloma modelami samochodów, produkowanych przez najbardziej uznane marki.