Cinkciarz.pl udostępnia rachunek w Wielkiej Brytanii

Serwis Cinkciarz.pl umożliwił swoim klientom dokonywanie wpłat na brytyjski rachunek Bank of America.

Pobierz PDF (150.7 kB)

Możliwość dokonywania wpłat funtów brytyjskich na rachunek Bank of America ograniczy czas i koszty związane z przelewami międzynarodowymi, które ponosili klienci posiadający konta w Wielkiej Brytanii, zlecając transakcję w serwisie Cinkciarz.pl. Dla zwiększenia komfortu Klientów zmiany związane z udostępnieniem nowego rachunku nastąpiły również w samym systemie transakcyjnym.

Udostępnienie Klientom możliwości wpłat na rachunek Bank of America to odpowiedź na systematycznie rosnącą liczbę klientów dokonujących transakcji z zagranicy.