Grant Thornton zakończył audyt Cinkciarz.pl

Spółka Cinkciarz.pl przeszła pomyślnie audyt finansowy, organizacyjny oraz informatyczny za lata 2010-2012, przeprowadzony przez firmę Grant Thornton Frąckowiak sp. z o.o. sp. k. – jedną z czołowych firm audytorsko-doradczych w Polsce, członka globalnej organizacji Grant Thornton International Ltd.

W ramach audytu finansowego Grant Thornton przeprowadzono ekspercką kontrolę Spółki Cinkciarz.pl pod względem finansowym, organizacyjnym i informatycznym, wycenę jej majątku oraz dogłębną analizę perspektyw rozwoju firmy. Badanie sprawozdań finansowych pod kątem rzetelności i jasności przedstawionych danych zwiększa przejrzystość działań kantoru Cinkciarz.pl w oczach jego klientów oraz kontrahentów. Umożliwia także podejmowanie strategicznych decyzji biznesowych.