Grupa Cinkciarz.pl zapowiada Conotoxia Pay na targach E3 w Los Angeles

Projekt rewolucyjnego rozwiązania dla użytkowników gier komputerowych przygotowali programiści z grupy Cinkciarz.pl. Produkt, który niebawem umożliwi wygodne dokonywanie płatności w grach w dowolnej walucie, jest po raz pierwszy zapowiadany na odbywających się właśnie prestiżowych targach E3 w Los Angeles.

E3

Wiodący producenci gier komputerowych z całego świata prezentują przełomowe technologie oraz najnowsze produkty w Los Angeles Convention Center. Wydarzenie to przez trzy dni (13-15 czerwca br.) przykuwa uwagę całej branży oraz pasjonatów gier. To właśnie podczas tego eventu w słonecznej Kalifornii zaplanowano pierwsze zapowiedzi przygotowywanego przez grupę Cinkciarz.pl projektu rozwiązania, które już wkrótce umożliwi dokonywanie płatności w grach - Conotoxia Pay.

Produkt powstaje, z wykorzystaniem innowacyjnej technologii, z myślą o indywidualnych graczach, użytkownikach rozbudowanych platform oraz sprzedawcach i producentach gier komputerowych. Potrzebę wprowadzenia go na rynek uzasadnia szybki rozwój branży oraz wzrost zapotrzebowania na zaawansowane narzędzia płatności zharmonizowane z interfejsem każdej gry.

- Conotoxia Pay wychodzi naprzeciw oczekiwaniom graczy i zaspokaja ich potrzeby w zakresie dokonywania płatności wewnątrz gier. Jesteśmy przekonani, że budowane przez nas rozwiązanie zrewolucjonizuje sposób płatności w grach. Łatwe w obsłudze narzędzie stanie się użyteczne dla odbiorców z całego świata, ponieważ umożliwi dokonywanie płatności z wykorzystaniem dowolnej waluty z naszej oferty, a tym samym na uniknięcie niekorzystnego spreadu oraz dodatkowych kosztów związanych z obsługą przelewów - wyjaśnia Kamil Sahaj, dyrektor marketingu Cinkciarz.pl, spółki z grupy, do której należy Conotoxia, Inc.

Przedstawiciele grupy Cinkciarz.pl na targach E3 nie tylko zaprezentują możliwości Conotoxia Pay, ale także zbiorą opinie i sugestie, które pozwolą doskonalić nowe rozwiązanie.

Conotoxia i Cinkciarz to marki z grupy Cinkciarz.pl, która oferuje bezpieczne, przejrzyste i korzystne usługi finansowe. Klienci mogą dokonywać wymiany 24 najpopularniejszych walut na świecie, a już wkrótce oferta zostanie rozszerzona do 140 walut.