Niepowtarzalna okazja, by dołączyć do drużyny koszykarskich mistrzów Polski

Chcesz sprawić dziecku ogromną frajdę? Wspólny trening z koszykarzami Stelmetu BC Zielona Góra oraz miejsce na ławce rezerwowych zielonogórskiej drużyny w trakcie oficjalnego meczu Polskiej Ligi Koszykówki - oto unikatowe nagrody do zdobycia w konkursie Cinkciarz.pl.

Czas spędzony z drużyną koszykarskich mistrzów Polski - to coś, czego nie da się kupić, ale da się zdobyć w zabawie, którą Cinkciarz.pl organizuje we współpracy ze Stelmetem BC Zielona Góra i Polską Ligą Koszykówki.

Zadanie konkursowe polega na tym, aby np. na zdjęciu lub w krótkim filmie pokazać, jak młody kibic dopinguje koszykarzy Stelmetu. Mogą to być także rysunkowe prace dzieci poświęcone zielonogórskiej koszykówce. Do zdjęcia, filmu lub rysunku należy dołączyć uzasadnienie, dlaczego dziecko zasługuje, by zostać członkiem mistrzowskiej drużyny.

Konkurs zaczyna się 7 grudnia. Zdjęcia, filmy, rysunki oraz uzasadnienia należy przesłać do 20 grudnia na adres konkurs@cinkciarz.pl lub publikować na facebookowym profilu Cinkciarz.pl, na którym został udostępniony regulamin zabawy. Spośród nadesłanych zgłoszeń jury wybierze trójkę laureatów, a wyniki ogłosi 22 grudnia. Dodatkowo 20 wybranych prac zostanie nagrodzonych zestawami gadżetów.

Troje nagrodzonych dzieci oraz ich opiekunowie zostaną zaproszeni na zamknięty trening zielonogórskiej drużyny. Pierwszą część koszykarskich zajęć laureaci konkursu obejrzą z trybun, a w drugiej poćwiczą z trenującymi graczami.

7 stycznia w zielonogórskiej arenie CRS drużyna Stelmetu BC podejmie lidera Polskiej Ligi Koszykówki - Polski Cukier Toruń. Przy okazji hitowego meczu na ławce zielonogórskiej ekipy pojawią się trzy dodatkowe miejsca, które w pierwszej kwarcie zajmą młodzi laureaci konkursu. Pozostałą część spotkania obejrzą w towarzystwie swoich opiekunów w strefie VIP. Dostaną też zestawy gadżetów.