Sponsoring

Cinkciarz.pl aktywnie wspiera ideę sportu. Spółka została pierwszym, europejskim partnerem słynnej drużyny NBA - Chicago Bulls. Jest też sponsorem reprezentacji Polski w piłce nożnej oraz niektórych klubów występujących w piłkarskiej Ekstraklasie. Spółka wspiera też Polską Ligę Koszykówki i koszykarskiego Mistrza Polski - Stelmet BC Zielona Góra.

Chicago Bulls

Cinkciarz.pl Oficjalnym Partnerem Chicago Bulls

Cinkciarz.pl podpisał umowę sponsorską z występującą w lidze NBA amerykańską drużyną koszykarską Chicago Bulls. Na mocy kontraktu firma uzyskała prawo do posługiwania się tytułami "Official Foreign Currency Exchange Partner of the Chicago Bulls" oraz "Official Partner of the Chicago Bulls". Spółka nabyła prawo do ekspozycji marek Cinkciarz.pl i Conotoxia podczas meczów drużyny z Chicago. Kontrakt został podpisany na 7 lat.

Podpisanie kontraktu zostało ogłoszone 5 października 2015 w hali United Center, gdzie Chicago Bulls rozgrywa mecze. Na uroczystości obecni m.in. byli przedstawiciele Cinkciarz.pl i Chicago Bulls oraz byli prezydentowie RP: Lech Wałęsa i Bronisław Komorowski.

Oficjalna strona klubu: www.nba.com/bulls

Reprezentacja Polski w piłce nożnej

Cinkciarz.pl Oficjalnym Sponsorem Reprezentacji Polski w piłce nożnej

Serwis wymiany walut on-line Cinkciarz.pl na mocy umowy podpisanej z Polskim Związkiem Piłki Nożnej uzyskał status Oficjalnego Sponsora Reprezentacji Polski w Piłce Nożnej. Tym samym Cinkciarz.pl będzie wspierał Reprezentację Polski do lipca 2018 roku m.in. w okresie eliminacji do Euro 2016 i Mistrzostw Świata 2018.

Strona Reprezentacji Polski: www.pzpn.pl

Reprezentacja Polski w koszykówce

Cinkciarz.pl sponsorem reprezentacji Polski w koszykówce

Cinkciarz.pl podpisał wieloletni kontrakt z Polskim Związkiem Koszykówki. Umowa dotyczy współpracy sponsorskiej spółki z koszykarską reprezentacją Polski mężczyzn i kobiet. Porozumienie obejmuje też rozszerzoną reprezentację Polski, kadrę młodzieżową oraz Reprezentację Polski Koszykarzy 3x3. Marka sponsora jest eksponowana na bandach LED w halach, w których w roli gospodarza swoje mecze rozegra reprezentacja Polski. Podczas meczów towarzyskich logotyp sponsora znajduje się również na naklejkach na parkiecie. Brand Cinkciarz.pl jest widoczny na ściankach do wywiadów oraz w stopce sponsorskiej materiałów prasowych Polskiego Związku Koszykówki.

Strona Polskiego Związku Koszykówki: www.pzkosz.pl/

Polska Liga Koszykówki

Cinkciarz.pl Oficjalnym Sponsorem Polskiej Ligi Koszykówki

Cinkciarz.pl jest oficjalnym sponsorem Polskiej Ligi Koszykówki. Spółka jest obecna na wszystkich 17 halach sportowych, na których rozgrywane są mecze ligi. Marka jest obecna m.in. na telebimach i bandach LED. Spółka korzysta też z możliwości ekspozycji podczas meczów Pucharu i Superpucharu Polski oraz w materiałach reklamowych PLK. Dodatkowo, Cinkciarz.pl może posługiwać się oznaczeniem "Official Foreign Currency Exchange Partner".

Oficjalna strona PLK: www.plk.pl

Ruch Chorzów

Cinkciarz.pl Oficjalnym Sponsorem Ruchu Chorzów

Cinkciarz.pl podpisał wieloletnią umowę sponsorską z jednym z najbardziej utytułowanych klubów polskiej Ekstraklasy, Ruchem Chorzów. Tym samym spółka otrzymała tytuły “Oficjalnego Sponsora Ruchu Chorzów” oraz “Official Foreign Currency Exchange Partner”. Brand będzie eksponowany na bandach LED podczas meczów drużyny rozgrywanych w roli gospodarza w Ekstraklasie, rozgrywkach UEFA oraz meczach Pucharu Polski, w których klub posiada prawa do ekspozycji marki partnera.

Oficjalna strona klubu: www.ruchchorzow.com.pl

MKS Cracovia

Cinkciarz.pl sponsorem Cracovii

Cinkciarz.pl podpisał umowę sponsorską z Cracovią, jednym z najbardziej znanych klubów piłkarskich w Polsce. Dzięki wieloletniej umowie spółka zyskała prawo do ekspozycji logotypu podczas meczów Cracovii rozgrywanych na stadionie przy ul. Kałuży. Logotyp sponsora został też zamieszczony na oficjalnej stronie klubu.

Oficjalna strona klubu: http://cracovia.pl/

Jagiellonia Białystok

Cinkciarz.pl Oficjalnym Sponsorem Jagielloni Białystok

Spółka Cinkciarz.pl podpisała wieloletni kontrakt z klubem polskiej Ekstraklasy, Jagiellonią Białystok. Logotyp spółki będzie eksponowany m.in. na bandach LED podczas meczów klubu, rozgrywanych w roli gospodarza. Dzięki podpisanej wieloletniej umowie Cinkciarz.pl uzyskał tytuł "Official Foreign Currency Exchange Partner”, a logo firmy będzie eksponowane na oficjalnej stronie internetowej klubu.

Oficjalna strona klubu: http://www.jagiellonia.pl/index.html

Pogoń Szczecin

Cinkciarz.pl Oficjalnym Sponsorem Pogoni Szczecin

Cinkciarz.pl podpisał umowę sponsorską z Pogonią Szczecin. Podpisane porozumienie pozwoli firmie Cinkciarz.pl na ekspozycję brandu na stadionie w Szczecinie oraz na oficjalnej stronie internetowej klubu. Spoty sponsora będą również emitowane na telebimie stadionowym podczas każdego meczu rozgrywanego w Szczecinie. Strony przeprowadzą też wspólne akcje promocyjne skierowanych do kibiców.

Oficjalna strona klubu: http://pogonszczecin.pl/

Zagłębie Lubin

Cinkciarz.pl sponsorem Zagłębia Lubin

Cinkciarz.pl podpisał umowę sponsorską z dwukrotnym Mistrzem Polski oraz zdobywcą Superpucharu Polski, Zagłębiem Lubin. Dzięki porozumieniu logotyp sponsora będzie eksponowany w biuletynie meczowym “Nasze Zagłębie”, na oficjalnej stronie internetowej klubu oraz na bandach LED na stadionie w Lubinie.

Oficjalna strona klubu: http://zaglebie.com/

Wisła Płock

Cinkciarz.pl sponsorem Wisły Płock

Cinkciarz.pl podpisał umowę sponsorską z klubem piłkarskiej Ekstraklasy, Wisłą Płock. W ramach współpracy Cinkciarz.pl zyskał prawo do promowania usług serwisu wśród kibiców na stadionie w Płocku. Logotyp sponsora będzie eksponowany na oficjalnej stronie internetowej klubu oraz na bandach LED podczas meczów, które Wisła Płock będzie rozgrywała w roli gospodarza.

Oficjalna strona klubu: http://www.wisla-plock.pl

Stelmet BC Zielona Góra

Cinkciarz.pl sponsorem Mistrza Polski w koszykówce

Cinkciarz.pl jest sponsorem trzykrotnego Mistrza Polski w koszykówce (lata 2013, 2015 i 2016), drużyny Stelmet Zielona Góra. Na podstawie podpisanej umowy, serwis wymiany walut online został partnerem technicznym drużyny. Kontrakt został podpisany na sezon 2013/2014, a w 2015 roku przedłużono go na kolejne 3,5 roku.

Strona klubu: www.basketzg.pl

Falubaz Zielona Góra

Cinkciarz.pl sponsorował klub żużlowy Stelmet Falubaz Zielona Góra w latach 2011 - 2016. Na mocy umowy sponsorskiej marka Cinkciarz.pl była obecna na stadionie przy ul. Wrocławskiej 69. W tym czasie drużyna dwukrotnie zdobyła tytuł Mistrza Polski w latach 2011 i 2013.

W dniu 12.01.2016 r. Cinkciarz.pl rozwiązał umowę sponsorską z ZKŻ SSA z uwagi na fakt, iż Klub stał się stroną umowy sponsorskiej z naszym bezpośrednim konkurentem działającym na takim samym rynku i oferującym tożsame rodzajowo usługi.

Strona klubu: www.falubaz.com