Spółka z grupy Cinkciarz.pl już z 7 licencjami w USA

Spółka z grupy Cinkciarz.pl coraz bliżej rozpoczęcia świadczenia usług w całych Stanach Zjednoczonych. Conotoxia, Inc. już wkrótce będzie realizować przekazy pieniężne w siedmiu stanach Ameryki Północnej.

W listopadzie ub.r. Conotoxia, Inc. otrzymała pierwszą licencję w stanie Missouri. W tej chwili regulatorzy przyznali jej licencje w następnych sześciu stanach. To oznacza, że już wkrótce z szybkich, tanich i bezpiecznych przekazów pieniężnych będą mogli korzystać także mieszkańcy stanów: Floryda, Nowy Meksyk, Dakota Południowa, Alabama, Montana oraz Karolina Południowa.

- Zgodnie z założeniami zamierzamy udostępnić usługę przekazów pieniężnych obywatelom wszystkich stanów. Ze spokojem i optymizmem czekamy na decyzje pozostałych regulatorów - mówi Paul Finnegan, CEO spółki Conotoxia, Inc.