Już 14 licencji w USA dla spółki z grupy Cinkciarz.pl

Conotoxia, Inc. otrzymała kolejnych siedem licencji, dzięki którym może świadczyć usługę przekazów pieniężnych w stanach: Iowa, Missisipi, Indiana, Arizona, Delaware, Wisconsin oraz Kansas.

Conotoxia, Inc., spółka z grupy Cinkciarz.pl, uzyskała już łącznie 14 licencji (Money Transmitter Licenses), które umożliwiają jej realizację przekazów pieniężnych w wybranych stanach Ameryki Północnej. Aktualnie spółka może oferować swoje usługi w Nowym Meksyku, Dakocie Południowej, Alabamie, Montanie, Karolinie Południowej, Missouri oraz na Florydzie. Nowe stany, w których spółka otrzymała licencje, to: Iowa, Missisipi, Indiana, Arizona, Delaware, Wisconsin i Kansas.