Cinkciarz.pl sponsorem Pucharu Polski w koszykówce

14.02.2017 15:11|Cinkciarz.pl

Osiem najlepszych drużyn Polskiej Ligi Koszykówki przystępuje do rywalizacji o Puchar Polski. Sponsorem finałowego turnieju w Arenie Ursynów została firma Cinkciarz.pl, która przygotowuje dla kibiców atrakcje, konkursy i nagrody.

Koszykarze

Cinkciarz.pl na mocy porozumienia zawartego z Polską Ligą Koszykówki został oficjalnym sponsorem finałowego turnieju Pucharu Polski (16-19 lutego br.) i z tej okazji zapewni niespodzianki dla kibiców. Na trybunach Areny Ursynów widzowie znajdą klaskacze od sponsora. Cinkciarz.pl przygotuje także stoisko, gdzie sympatycy basketu będą mogli wziąć udział w quizach i zdobywać koszykarskie gadżety. To nie koniec! Dzięki współpracy Cinkciarz.pl z wydawcą gier, firmą Cenega, koszykarscy fani staną przed szansą, by wygrać m.in. gry NBA 2K17.

Cinkciarz.pl wspiera koszykówkę. Sponsoruje: drużynę Chicago Bulls, koszykarskie reprezentacje Polski, Polską Ligę Koszykówki oraz mistrzów Polski - Stelmet BC Zielona Góra.