Spółka z grupy Cinkciarz.pl licencjonowana już w 22 amerykańskich stanach

Conotoxia, Inc. znajduje się coraz bliżej rozpoczęcia działalności w USA. Regulatorzy kolejnych ośmiu amerykańskich stanów właśnie przyznali spółce wymagane licencje.

Conotoxia, Inc. to spółka z grupy kapitałowej Cinkciarz.pl. Zezwolenia na prowadzenie usług przekazów pieniężnych, które aktualnie otrzymała, dotyczą ośmiu stanów: Connecticut, Wirginia Zachodnia, Tennessee, New Hampshire, Arkansas, Maine, Rhode Island oraz Oklahoma.

Ambicją spółki jest uzyskanie wymaganych licencji umożliwiających świadczenie usług we wszystkich stanach Ameryki. Spółka wypełnia już wymogi regulacyjne w stanach: Missouri, Floryda, Nowy Meksyk, Dakota Południowa, Alabama, Montana, Karolina Południowa, Iowa, Missisipi, Indiana, Arizona, Delaware, Wisconsin i Kansas.