Cinkciarz.pl partnerem wielkiej konferencji programistów

11.05.2018 11:26|Andrzej Tomasik

Kilkuset uczestników, kilkunastu prelegentów oraz cały dzień pokazów i opowieści o najnowszych technologiach z dziedziny IT - oto zarys konferencji Greenfield. Największe spotkanie programistów w woj. lubuskim odbędzie się w sobotę 19 maja na Uniwersytecie Zielonogórskim.

Konferencja Greenfield

- Pojawią się tematy związane zarówno bezpośrednio z programowaniem, jak i z umiejętnościami “miękkimi” - zachęcają organizatorzy konferencji, czyli połączone siły trzech zielonogórskich meet-upów: [email protected], JUG Zielona Góra oraz UX Zielona Góra. Udało się im zaprosić rozchwytywanych specjalistów z branży. Miejsca na scenie zajmą m.in.: Maciej Aniserowicz, Jarosław Ratajski, Jarosław Pałka, Mariusz Gil, Vladimir Alekseichenko, Wojciech Kutyła.

Jak zalogować wszystko; Errors, errors everywhere, Programista 2.0 - to tylko niektóre tytułowe motywy przewodnie w programie Greenfield. W sobotę 19 maja wśród wielu tematycznych sesji - omawianych w salach Wydziału Informatyki, Elektroniki i Automatyki Uniwersytetu Zielonogórskiego (budynek A2 przy ul. prof. Z. Szafrana 2) - znajdzie się też margines na przerwy kawowe, posiłek, a wieczorem na kuluarowe rozmowy i afterparty.

Cały zysk ze sprzedaży 300 biletów zostanie przeznaczony na cele charytatywne, a nabywcy wejściówek mogą sami wskazać organizację, którą chcą wesprzeć.

Firma Cinkciarz.pl znalazła się w elitarnym gronie diamentowych sponsorów ważnego wydarzenia dla programistów i pasjonatów dziedziny IT. Wśród prelegentów pojawi się natomiast Jędrzej Andrykowski, na co dzień Software Developer oraz Team Leader Cinkciarz.pl. Opowie o tym, jak zapanować nad niekontrolowanymi zmianami w API pomiędzy klientem a serwerem.

Pełny program konferencji, kompletna lista prelegentów oraz informacje o sprzedaży biletów są dostępne na stronie organizatora przedsięwzięcia: greenfieldconf.pl.