Conotoxia, Inc. zdobywa kolejne licencje w USA

, autor:

Andrzej Tomasik

Spółka z grupy Cinkciarz.pl wykonała kolejny krok do skompletowania licencji na prowadzenie działalności finansowej w całych Stanach Zjednoczonych. Do uzyskanych wcześniej pozwoleń w 30 stanach USA doszło 7 kolejnych.

Po zdobyciu nowych licencji (w stanach: Alaska, Illinois, Karolina Północna, Minnesota, Ohio, Texas, Wirginia) Conotoxia, Inc. może świadczyć usługi przekazów pieniężnych w 37 stanach, a to już niemal trzy czwarte wszystkich regionów USA, a zarazem 81 proc. powierzchni kraju.

Conotoxia, Inc. konsekwentnie realizuje strategię, której celem jest zapewnienie wszystkim obywatelom Stanów Zjednoczonych dostępu do atrakcyjnych cenowo przekazów pieniężnych. Dzięki wykorzystaniu innowacyjnych technologii będzie to usługa realizowana szybko i bezpiecznie.

Conotoxia, Inc. posiada licencje w stanach: Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, Connecticut, Dakota Południowa, Dakota Północna, Delaware, Floryda, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Karolina Południowa, Karolina Północna, Kentucky, Maine, Michigan, Minnesota, Missisipi, Missouri, Montana, Nebraska, New Hampshire, Nowy Meksyk, Ohio, Oklahoma, Oregon, Rhode Island, Tennessee, Texas, Utah, Wirginia, Wirginia Zachodnia, Waszyngton, Wisconsin, Wyoming.