Cinkciarz.pl oficjalnym sponsorem Wisły Płock

30.08.2016 09:44|Cinkciarz.pl

Cinkciarz.pl podpisał umowę sponsorską z Wisłą Płock, kolejnym klubem piłkarskiej Ekstraklasy. Współpraca będzie miała charakter wieloletni. W jej ramach firma specjalizująca się w internetowej wymianie walut zyskała prawo m.in. do ekspozycji marki na stadionie w Płocku.

Wisła Płock

Cinkciarz.pl jest jedną z polskich marek, która aktywnie wspiera rozwój sportów drużynowych. Podpisana właśnie umowa z Wisłą Płock rozszerza grono drużyn sponsorowanych przez firmę. Spółka współpracuje już z Chicago Bulls, reprezentacją Polski w piłce nożnej, reprezentacją Polski w koszykówce, Polską Ligą Koszykówki, Ruchem Chorzów, Cracovią Kraków, Jagiellonią Białystok i Stelmetem BC Zielona Góra.

Cinkciarz.pl został “Oficjalnym Sponsorem Wisły Płock” oraz “Official Foreign Currency Exchange Partner”.

- Wisła Płock to uznany klub nie tylko na Mazowszu, ale i w całej Polsce. Cieszymy się, że będziemy mogli współpracować z drużyną, która sięgała już po Puchar i Superpuchar Polski, a także reprezentowała nasz kraj w rozgrywkach UEFA. Mamy nadzieję, że podpisana właśnie umowa pomoże popularnym “Nafciarzom” umocnić obecność w najwyższej klasie rozgrywkowej, a nam zaprezentować brand nowej grupie odbiorców - mówi Kamil Sahaj, dyrektor marketingu Cinkciarz.pl.

Cinkciarz.pl zyskał prawo do promowania usług serwisu wśród kibiców na stadionie w Płocku. Logotyp sponsora będzie eksponowany na oficjalnej stronie internetowej klubu oraz na bandach LED podczas meczów, które Wisła Płock będzie rozgrywała w roli gospodarza. Firma uzyskała m.in. możliwość realizacji materiałów wideo z udziałem zawodników pierwszego składu oraz produkcji gadżetów reklamowych ze znakiem towarowym klubu.

- Cinkciarz.pl to firma, której ambicja i konsekwentne budowana pozycja lidera powinny być wzorem nie tylko dla przedsiębiorstw, ale i klubów sportowych. Łączą nas podobne wartości. Mamy nadzieję, że współpraca, którą właśnie nawiązaliśmy przyniesie obu stronom wiele korzyści i satysfakcji - mówi Tomasz Marzec, wiceprezes Wisły Płock.

Strony zdecydowały się nie ujawniać wartości kontraktu oraz czasu obowiązywania umowy.