Cinkciarz.pl wystartował z Ryanair

Trwa kampania marketingowa marki Cinkciarz.pl w liniach lotniczych Ryanair.

Okres wakacyjny to czas, w którym korzystne kursy walut są szczególnie ważne dla podróżujących. W ramach prowadzonej kampanii chcemy dotrzeć do osób, które poprzez dokonanie transakcji w naszym serwisie mogą zaoszczędzić środki przeznaczone na wyjazd. Dodatkowo atrakcyjnym rozwiązaniem dla tych, którzy nie lubią podróżować z gotówką, są dostępne w naszym serwisie karty walutowe - podkreśla Kamil Sahaj, Marketing Manager Cinkciarz.pl.

W ramach współpracy z linią lotniczą, informacja zachęcająca do skorzystania z serwisu Cinkciarz.pl pojawia się na biletach osób podróżujących oraz w magazynie pokładowym Ryanair.