Conotoxia, Inc. zdobywa kolejne 8 licencji w USA

Conotoxia, Inc., spółka z grupy Cinkciarz.pl ma pozwolenia, aby świadczyć usługi przekazów pieniężnych już w 30 regionach USA.

Spółka zbliża się do skompletowania licencji na prowadzenie działalności w całych Stanach Zjednoczonych. Właśnie otrzymała osiem kolejnych. - Realizujemy strategię grupy, której celem jest zapewnienie wszystkim obywatelom Stanów Zjednoczonych dostępu do atrakcyjnych cenowo przekazów pieniężnych. Dzięki wykorzystaniu innowacyjnych technologii będzie to usługa realizowana szybko i bezpiecznie - mówi Paul Finnegan, prezes spółki Conotoxia, Inc.

Conotoxia, Inc. otrzymała dotąd licencje w następujących stanach: Wyoming, Waszyngton, Oregon, Kentucky, Dakota Północna, Nebraska, Utah, Michigan, Rhode Island, Oklahoma, Connecticut, Wirginia Zachodnia, Tennessee, New Hampshire, Arkansas, Maine, Arizona, Delaware, Wisconsin, Iowa, Missisipi, Indiana, Kansas, Floryda, Nowy Meksyk, Dakota Południowa, Alabama, Missouri, Montana, Karolina Południowa.