Cinkciarz.pl na pierwszym miejscu „Rankingu Internetowych Kantorów Top 5”

Wyniki głosowania internautów opublikował portal Finansjer.com.pl. Cinkciarz.pl dosłownie miażdży konkurencję. Liczba odwiedzin dziennie na stronie jest znacznie wyższa niż na pozostałych stronach razem wziętych – prezentuje redakcja finansowego serwisu.

Pobierz PDF (70.9 kB)

Finansjer.com.pl to witryna poświęcona „niuansom finansowego świata, kulisom działania banków oraz kruczkom prawnym, których wszyscy powinni się wystrzegać”. Codziennie publikujemy najnowsze informacje ze świata oraz porady. Wszystko w prosty i zrozumiały sposób. Finansjer jest portalem stworzonym dla zwykłych ludzi, którzy na co dzień borykają się z tradycyjnymi problemami – przedstawia się redakcja serwisu.

Tym razem Finansjer.com.pl odpowiada na pytanie: jak z szerokiego grona firm działających w branży walutowej wybrać najlepszą? Redakcja poprosiła o ocenę internautów. Najpopularniejszym kantorem według użytkowników internetu jest Cinkciarz.pl. Jego serwis jest najczęściej odwiedzaną platformą wymiany walut. Cinkciarz.pl dosłownie miażdży konkurencję. Liczba odwiedzin dziennie na stronie jest znacznie wyższa niż na pozostałych stronach razem wziętych – prezentuje wyniki Finansjer.com.pl.

Jak serwis wymiany walut oceniają internauci? Cinkciarz.pl stawia na wygodę swoich klientów, dlatego prowadzi wymianę walut przez całą dobę, siedem dni w tygodniu. Transakcje można przeprowadzać dzięki przelewom internetowym z dowolnego banku. Dla klientów czynna jest infolinia, gdzie można uzyskać wszelkie potrzebne informacje i otrzymać pomoc przy przeprowadzaniu operacji finansowej. Z roku na roku Cinkciarz.pl rozwija się coraz intensywniej i wprowadza kolejne udogodnienia dla swoich klientów. Firma jest otwarta na nowinki technologiczne i stale udoskonala swój serwis. Aktywnie udziela się także w kampaniach reklamowych i w sponsoringu drużyn sportowych (m.in. Reprezentacja Polski w piłce nożnej i koszykarski Stelmet Zielona Góra). Transakcje przeprowadzane z Cinkciarz.pl to gwarancja bezpieczeństwa, przejrzystości zasad oraz atrakcyjnych i konkurencyjnych cen walut – uważają osoby, które oddały swój głos na największy w Polsce serwis wymiany walut online.

Cały ranking jest dostępny na stronach http://bit.ly/1FfsBsp oraz http://bit.ly/1HboJ9p.