Cinkciarz.pl podpisał umowę na wymianę walut z firmą Comarch

12.11.2014 16:06|Cinkciarz.pl

Cinkciarz.pl rozpoczął współpracę w zakresie wymiany walut z firmą Comarch S.A., notowaną na giełdzie papierów wartościowych.

W ramach nawiązanej współpracy serwis Cinkciarz.pl stał się partnerem firmy Comarch S.A. w zakresie wymiany walut, stwarzając tym samym możliwość dokonywania transakcji walutowych na najkorzystniejszych rynkowo warunkach. Cenimy możliwość współpracy z tak uznanym na świecie partnerem biznesowym, jakim jest Comarch S.A. Naszym celem jest bowiem dostarczanie rozwiązań, które, w wymiernym finansowym kształcie, wspierają przedsiębiorstwa dokonujące transakcji walutowych - mówi Piotr Kiciński, Wiceprezes Cinkciarz.pl.

Współpraca firmy Cinkciarz.pl oraz Comarch jest wynikiem konsekwentnej strategii wzmacniania obecności marki Cinkciarz.pl w sektorze klienta biznesowego. Usługi serwisu Cinkciarz.pl stanowią doskonałą możliwość do tego, by świadomie zarządzać rozliczeniami walutowymi z kontrahentami oraz korzystnie sprzedawać walutę niezbędną w działalności na rynku międzynarodowym.