Wymień walutę i wygraj bilety

Konkurs “Wymień walutę i wygraj bilety”, to niepowtarzalna szansa, by wraz z marką Cinkciarz.pl wziąć udział w meczach Reprezentacji Polski w piłce nożnej podczas eliminacji do Mistrzostw Europy 2016.

Pobierz PDF (152.7 kB)

Aby wygrać wystarczy w terminie od 29 sierpnia do 16 września br. dokonać transakcji w serwisie Cinkciarz.pl oraz zgłosić swoje uczestnictwo w konkursie wraz z numerem transakcji i odpowiedzią na pytanie: dlaczego to właśnie Ty powinieneś wygrać bilety? na adres mailowy: konkurs@cinkciarz.pl.

Autorzy najciekawszych odpowiedzi zostaną nagrodzeni podwójnymi biletami na mecze Polska - Niemcy lub Polska - Szkocja.

Szczegóły konkursu na www.cinkciarz.pl/konkurs.